Četrti dan sejma Agritech je poskrbel za s soncem obsijano sejmišče, ki je pokalo po šivih. Sejemska sobota je namreč presegla vsa pričakovanja obiska. »Danes je vrhunsko, kar se tiče obiska, pa tudi pravi obiskovalci so, takšni, ki imajo interes,« je povedal vodja prodaje pri podjetju Krpan d.o.o. Robert Flis.

Čeprav je sejem Agritech letos porazdeljen v kar 8 dvoran, je bil povečan obisk danes očiten, kar dokazujejo tudi opažanja razstavljavcev, ki so danes nasmejani še bolj kot prejšnje dni. »Če pogledaš po obiskovalcih, lahko hitro ugotoviš, da jih veliko pride brez žena in otrok. V veliki večini tako prihajajo možakarji, ki se resno zavzemajo za nakup nečesa in so si vzeli čas, da se temu posvetijo,« je pojasnil vodja domače prodaje pri podjetju Tajfun d.o.o. Jože Kaštrun. Razstavljavci so tako zadovoljni z obiskom in profilom obiskovalcev, ti pa so zadovoljni z dogajanjem in ponudbo na sejmu.

Glede na današnji obisk lahko pričakujemo, da nas čaka podoben jutrišnji, zadnji sejemski dan, kjer ne bo manjkalo dobre volje in sklenjenih uspešnih poslov ter nakupov.